Sandu Niessen

Ruimtelijke kwaliteit, Duurzaamheid, Onderwijs, Transparantie van bestuur.

Sandu is 27 jaar, woont in Asten, heeft Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke planning gestudeerd in Wageningen en  Stedenbouw en Ruimtelijke planning in Leuven en Gent. Werkt bij de gemeente Cranendonck. Is in Asten lid van de Commissie Ruimte, actief bij de Brabant Pioniers, de Stichting Behoud Kasteelerfgoed Asten (SBKA), Heemkundekring de Vonder, Jongerensoos Jonosh, Brabants Landschap, de Brouwberggroep en het Klok & Peelmuseum.

“Nederland, Brabant, Asten… ik ben altijd bezig met de ruimte om me heen. Ik wil me graag inzetten voor een beter leefklimaat voor de inwoners en de natuur. We moeten lef hebben bij het creëren van een goede leefomgeving en vertrouwen geven aan toekomstige generaties. Daarom sta ik voor een slagvaardig en duurzaam Astens bestuur.

Ik had als student al een goede klik met de PGA, dus na de cursus Politiek Actief heb ik zonder aarzelen voor deze partij gekozen. De PGA is de partij met de meest open houding, er is oog voor persoonlijke ontwikkeling en creatieve ideeën worden omarmd. De PGA is de creatiefste partij van Asten. Als starter leer ik snel hoe ideeën concreet kunnen worden uitgevoerd. Mijn motto is: samen doen, samen leren, samen verder komen. Dit motto helpt me om mijn kennis aan te scherpen en uit te dragen.”