Leden

PGA Asten is, zoals alle politieke partijen, een vereniging met leden. De leden bepalen de koers van de partij, de samenstelling van de lijst en de samenstelling van het bestuur. Meepraten bij de ledenvergaderingen van PGA-Asten? Dan kan altijd als gast.

Al lid van PGA praat je niet alleen mee maar heb je daadwerkelijk recht om mee te beslissen over alle zaken die de PGA aangaan. De ledenvergadering heeft de jaarlijkse bijdrage voor zichzelf vastgesteld op 17,50 euro. Lid worden van PGA-Asten kan heel makkelijk door een mail te sturen met je naam en adres naar: bestuur@pga-asten.nl

Fractie

De fractie vormt de politieke koers van de PGA. De fractie wordt vierjaarlijks gekozen bij de gemeenteraadsverkiezingen en vertegenwoordigd niet alleen de leden van PGA maar alle kiezers en inwoners van Asten.

Sandu Niessen

Sandu Niessen

Raadslid en Commissielid Algemene Zaken & Control en Ruimte
Marjan v.d. Ven

Marjan v.d. Ven

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor de samenstelling van de kandidatenlijst, verkiezingsprogrammacommissie, campagnecommissie en de financiën. Het bestuur staat in voor de administratieve handelingen.

Het Bestuur van de PGA

Het bestuur bestaat uit: Gerrit Janssen, Barbara Eva Blok van Enck, Joost v.d. Moosdijk, Bas v.d. Bosch en Ilse v. Bommel

foto bestuur PGA augustus 2023