foto Marcel

Marcel van Oosterhout

Wonen / bouwen, Duurzaamheid, Beleid, Samenwerking / participatie

Marcel is 64 jaar, woont in Asten, is getrouwd, heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Van beroep is hij bouwkundige; werkt als zelfstandige in projectmanagement/bouwtoezicht en vastgoedbeheer. Is saxofonist bij Harmonie St. Cecilia Asten, voorzitter van de VVV Asten, lid van carnavalsvereniging De Klot en de Ondernemersvereniging Asten (OVA).

“Ik wil aandacht voor meer sociale en duurzame woningbouw, door een mooie samenwerking met allerlei participanten. Hierdoor is “woongeluk” te realiseren. Voor “leefgeluk” wil ik nauwe samenwerking zoeken met de agrarische sector. Fijnstof en geurproblematiek moeten we samen oplossen door middel van innovatie: duurzame installaties en de best beschikbare technieken.

Ik heb vertrouwen gekregen in het progressief aanpakken van problemen in allerlei sectoren. De PGA staat voor een moderne en progressieve lokale overheid met aandacht voor de meest kwetsbare mensen in onze Astense samenleving. En: onze jeugd heeft de toekomst. Wij moeten ons daarom inderdaad nog meer op onze jongeren richten.”