Jonosh

Politiek Café voor jongeren op 4 maart

Nu de kroegen, podia en zalen weer open zijn kunnen weer debatteren 💚. Elkaar IRL ontmoeten👭👫 is toch altijd gezelliger dan online dus we hopen iedereen vanavond te zien bij @ojcjonosh. Van 20.00 tot 22.30 Politiek Jongeren Café, dus ook nog tijd genoeg erna 🎼🍻🍷🎸

 

Om het eens-in-de-vier-jaarlijks evenement verkiezingen verder af te trappen wordt Jonosh op vrijdag 4 maart omgetoverd tot een Politiek Jongeren Café voor één avond.
Van iedere partij van de gemeente Asten is een afgevaardigde bij deze avond aanwezig om te discussiëren over onderwerpen die JIJ belangrijk vindt. Met een paneldiscussie zullen die onderwerpen behandeld worden. Tijdens de discussie mag je vragen stellen over het onderwerp en kan je meediscussiëren.
|TIJDSCHEMA|
Deuren open: 19:00
Aanvang activiteit: 20:00
Afsluiting van de activiteit: 22:30
Sluit Jonosh: 02:00
Heb je een onderwerp dat jij belangrijk vindt en wil dat dit besproken wordt tijdens deze avond, stuur het dan door naar Jonosh. De onderwerpen van de avond zullen het meeste betrekking hebben op jongeren en jongvolwassenen.Mocht je nog twijfelen voor welke partij je stemt, (half) geïnteresseerd zijn in politiek of wil je in gesprek met de gemeente, dan ben je van harte welkom. Deze avond zorgt voor een verbinding tussen politiek en jongeren. Dus kom, stel vragen, discussieer en geniet!
OJC Jonosh is te vinden op Vorstermansplein 10 in Asten-Heusden.